İçeriğe geç

Izmir Aliağa Kaç Saat Sürüyor

Aliağa İzmir Otogar arası kaç kilometre?

Aliağa – İzmir Otobüs Aliağa ile İzmir arası mesafe 63 km olup en hızlı servisimiz ile yaklaşık 50 dakika sürmektedir.

Otogardan Aliağa’ya nasıl gidilir?

Aliağa’ya otobüsle gitmek isteyen ziyaretçilerin İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni kullanmaları gerekmektedir. Otogardan Aliağa’ya ulaşım Aliağa minibüsleri ve ulaşım şirketlerinin otobüsleri ile sağlanmaktadır. Taksi ile gitmek isterseniz yaklaşık 150-200 TL’ye mal olacaktır.

Aliağa Aydın arası kaç saat?

Aydın Aliağa arası kaç saat sürüyor? Aydın Aliağa arası en hızlı uçuşumuz yaklaşık 2 saat 29 dakika sürüyor.

Aliağa Havalimanı kaç dakika?

İZBAN ile İzmir Adnan Menderes Havalimanı’ndan 90 dakikada direkt Aliağa’ya ulaşabilirsiniz.

İzmir Aliağa arası otobüsle kaç saat?

Otobüs bileti Aliağa – İzmir Biletteki en ucuz sefer150,00 TLGünlük sefer sayısı4En ucuz firmaGüney Akdeniz’e seyahatAliağa – İzmir Kaç saat? 52dakikaEn çok sefer yapan firmaIsparta Petrol Turizm1 daha

İzmir Aliağa dolmuşları nereden kalkıyor?

Aliağa’ya minibüsle direkt ulaşmak için İzmir Otogarı’ndan kalkan araçlara binebilirsiniz. Minibüsler sabah 06:00’da hareket eder ve gün boyunca aktif olarak yolcu taşır. Son seferi gece 23:00’teydi.

İzmir Aliağa Denizi temiz mi?

İlçedeki plajların 4 kilometrelik kısmı kum plajdır. İzmir-Çanakkale karayolu üzerinde bulunan ve merkezden ulaşımı çok kolay olan Aliağa’nın Şakran Plajı, temiz denizi ve el değmemiş doğasıyla Kuzey Ege’nin gözde turizm bölgelerinden biridir.

İZBAN Aliağa’ya gider mi?

İzban A.Ş. Aliağa’ya direkt taşımacılık devam ediyor.

İzmirli Aliağa arası kaç kilometre?

İzmir Aliağa arası mesafe kaç kilometre? İzmir Aliağa arası mesafe yaklaşık 64 km’dir. Kamil Koç ile İzmir Aliağa arası yolculuğunuz yaklaşık 40 dakika ve saat sürecektir.

Aliağadan Fethiye kaç saat?

Aliağa ve Fethiye arasındaki uçuşlar yaklaşık 7 saat 35 dakika sürüyor; Ayrıca, son model araçlarımızla seyahat artık çok daha konforlu. Ergonomik koltuklarda rahatça arkanıza yaslanın ve ev sahipliği yaptığımız ve ikram ettiğimiz uçuşlarımızla yolculuğunuzun tadını çıkarın.

Denizli Aliağa arası kaç?

Denizli Aliağa arası mesafe yaklaşık 297 km’dir. Kamil Koç ile Denizli Aliağa arası yolculuğunuz yaklaşık 4 saat 55 dakika sürecektir. Bu süre hava ve trafik koşullarına göre değişiklik gösterebilir.

Akhisar Aliağa arası kaç?

Akhisar ile Aliağa arasındaki toplam mesafe 41 kilometredir. İki lokasyon arasındaki otobüs yolculuğu 1 saat sürmektedir. Akhisar ile Aliağa arasında hangi otobüs şirketleri sefer düzenlemektedir? Isparta Petrol Turizm ve Luxury Aksel Travel, Akhisar ile Aliağa arasında seferler düzenlemektedir.

İZBAN kaç TL 2024?

Yeni tarifelerle tam pansiyon ücreti 17,50 TL’ye, öğrenci konaklama ücreti 7,50 TL’ye, öğretmen konaklama ücreti 11,52 TL’ye, 60 yaş üstü yolcu konaklama ücreti ise 15,50 TL’ye çıktı. Kredi kartıyla seyahat edenler 19,50 TL ödüyor. Bu artışın ardından Haziran ayında İZBAN 2024 fiyatları talep görüyor.

Menemen Aliağa İZBAN kaç dakika?

Banliyö ile Çiğli-Menemen arası mesafe yaklaşık 15 dakika, Menemen-Aliağa arası mesafe ise yaklaşık 21 dakikadır.

Adnan Menderes’ten Aliağa’ya nasıl gidilir?

Adnan Menderes Havalimanı✈ (Havaş)’tan İzmir – Aydın’daki Aliağa’ya direkt trenle gidin: Havalimanı istasyonundan ÇIĞLI-ALIAĞA tren hattını Biçerova istasyonuna götürün. Bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 1 saat 52 dakikadır. Ücret 8.11 ₺’dir.

Menemen İzmir Otogar arası kaç km?

Menemen ile İzmir arası kaç kilometre? Menemen ile İzmir arası mesafe yaklaşık 38 km’dir. Kamil Koç ile Menemen’den İzmir’e yolculuğunuz yaklaşık en az 40 dakika ve saat sürecektir.

İzmir Aliağa kaç para?

İzmir Aliağa arası otobüs bileti ne kadar? İzmir Aliağa arası otobüs bileti fiyatları 110.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 110 civarındadır.

602 Eshot kaç dakika sürüyor?

602 (ESHOT) Ek bilgi: 602 numaralı hatta 55 durak bulunmakta olup bu hattın toplam seyahat süresi yaklaşık 79 dakikadır.

Aliağa İZBAN sabah kaçta başlıyor?

Yolcularımız gündüzleri 07:24 ile 22:24 saatleri arasında her 24 dakikada bir Cumaovası İstasyonu’ndan Aliağa İstasyonu’na direkt seyahat etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir