İçeriğe geç

Alanya Antalya Arası Kaç Kilometredir

Alanya Antalya merkez arası kaç kilometre?

Alanya İller ve ilçeler arası mesafelerKalkışVarışMesafe (km)AlanyaAntalya134Alanyaİzmir580Alanyaİstanbul824AlanyaAnkara53077 satır daha

Antalya Alanya arası otobüs kaç saat?

Antalya-Alanya arası otobüs yolculuğu ortalama 2 saat 18 dakika sürmektedir.

Antalya Havalimanı ve Alanya arası kaç km?

Antalya Havalimanı’ndan Türkler’e 110 km uzaklıkta olup, özel araçla ulaşım süresi yaklaşık 1 saat 45 dakikadır. devam ediyor. Ekonomik transfer ile bu süre yaklaşık 2 saat sürmektedir. VIP transfer ile 1 saat 45 dakika sürmektedir. Otelinize zamanında ulaşmanız mümkündür.

Manavgat’ta Alanya arası kaç kilometre?

Alanya – Manavgat Otobüs Alanya ile Manavgat arası mesafe 60 km olup en hızlı servisimiz ile yaklaşık 50 dakika sürmektedir.

Antalya ile Alanya arası kaç saat sürüyor?

Antalya – Alanya arasındaki en hızlı uçuşumuz yaklaşık 2 saat 15 dakika sürmektedir.

Manavgat Antalya arası kaç kilometre?

Manavgat ile Antalya arasındaki mesafe kaç kilometredir? Manavgat ile Antalya arasındaki mesafe yaklaşık 77 km’dir. Kamil Koç ile Manavgat’tan Antalya’ya yolculuğunuz yaklaşık 1 saat 15 dakika sürecektir.

Alanya Antalya otobüs bileti kaç para?

Alanya’dan Antalya’ya otobüs bileti ne kadar? Alanya ile Antalya arasındaki otobüs bileti fiyatları 169.00 TL’den başlıyor. Bu uçuşlar için ortalama bilet fiyatları 169 civarındadır.

Antalya Alanya arabaları nereden kalkıyor?

Antalya – Alanya otobüslerinin kalkış ve varış terminalleri nelerdir? Antalya ve Alanya arasındaki otobüs seferleri Antalya Yeni Doğan veya Antalya Otobüs Terminali’nden başlayıp Alanya Otobüs Terminali’nde son bulmaktadır.

Alanya otobüs ücreti ne kadar?

Alanya’da ulaşım işletmecilerinin ücret zammı talebine yanıt olarak toplanan UKOME Genel Kurulu’nda, toplu taşıma ücretine yüzde 28 oranında zam yapılmasına karar verildi. Yeni şehir içi ulaşım ücreti 18 TL, tam ücret 23 TL, öğrenci ücreti 10 TL, kredi kartı ücreti ise 28 TL olarak belirlendi.

Antalya Alanya transfer ne kadar?

Antalya Havalimanı’ndan Alanya’ya transfer fiyatı sadece 500 TL’dir.

Antalya’dan Alanya’ya havaş var mı?

Bazen son dakikada ayarlamak mümkün olmayabilir veya çok pahalı olabilir, ancak havalimanı transferi ayarlamadan Alanya Gazipaşa Havalimanı’na gelmek zorunda kaldınız. Antalya Havalimanı’ndan Alanya’ya ulaşmak için tüm uçaklara Havaş, Bizim Transfer, 7/24 Transfer ve taksiler hizmet veriyor.

Gazipaşa Alanya arası kaç?

Gazipaşa’dan Alanya’ya ortalama otobüs yolculuğu yaklaşık 1 saat sürmektedir. Ancak bu iki şehir arasındaki 42 km’lik mesafeyi en hızlı otobüsle yaklaşık bir saatte kat edebilirsiniz.

Kaşla Alanya arası kaç km?

Alanya-Kaş arası mesafe 325 km’dir. Eğer Alanya’da tatildeyseniz ve Kaş’ı gezmek istiyorsanız, Alanya-Kaş arası 4 saat 45 dakikalık bir yolculukla buradan Kaş’a ulaşabilirsiniz.

Alanya Belek kaç saat sürüyor?

Alanya’dan Belek’e otobüsle yolculuk ne kadar sürer? Alanya ile Belek arasındaki otobüs yolculuğu yaklaşık 1 saat 35 dakika sürer.

Anamur Alanya arası kaç saat sürüyor?

Alanya ile Anamur arası mesafe 127 km olup en hızlı uçuşumuzla yolculuk yaklaşık 2 saat 25 dakika sürmektedir.

Antalya merkez arası kaç kilometre?

Antalya merkeze yaklaşık 60 km. mesafede, Kemer ve Çamyuva beldesi bulunmaktadır.

Antalya Alanya arası uçakla kaç saat?

Antalya ✈ Alanya Uçuş bilgileriOrtalama uçuş süresi19s 40dkKalkışAntalyaVarışGazipaşaEn ucuz uçuş fiyatı2672.99TRYHavayollarıAjet, Türk Hava Yolları

Antalya Otogardan Alanyaya Nasıl Gidilir?

Otobüs durağından Alanya şehir merkezine ulaşım: Terminal hattı olan 1 numaralı halk otobüsü, terminalin hemen yanındaki duraktan kalkmakta olup 24 saat hizmet vermektedir. Bu otobüsle Cebeci Caddesi ve Alanya Ticaret Odası gibi şehrin merkezi noktalarına kolayca ulaşabilirsiniz.

Alanya’ya hangi şehirler yakın?

Konya, Karaman ve Isparta ile sınır komşusu olan ilçemiz, ülkemiz turizm sektörünün vazgeçilmez bölgelerinden biri olup, doğal güzellikleri ve olanaklarıyla dünyanın dört bir yanından turist ağırlamaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir