İçeriğe geç

Gümüş Suyu Alırken Nelere Dikkat Edilmeli

Gerçek gümüş suyu nasıl anlaşılır?

EFSANE: Gerçek gümüş suyu sarı olmalıdır. Parçacık ne kadar büyükse o kadar fazla ışık depolar. Başka bir deyişle, gümüş su ürünleri piyasada açık sarıdan siyaha kadar çeşitli tonlarda bulunabilir. Parçacık boyutu arttıkça, daha az ışık nüfuz ettiğinden çözelti sarı ve koyu hale gelir.

Hangi gümüş suyu içilir?

İlaç olarak kullanılır, saf sudur ve %99’dur.

Gümüş suyu kaç ppm olmalı?

Gümüş suyu berrak ve berrak olmalı ve parçacık boyutu mümkün olduğunca küçük, yaklaşık 10 ppm olmalıdır. Ppm içeriğine ve parçacık boyutuna bağlı olarak, renk şeffaf sudan saman sarısına ve maksimum kehribara kadar değişmelidir.

Gümüş suyu nereden alınır?

Gümüş suyu genellikle sağlıklı gıda mağazalarından, eczanelerden veya çevrimiçi satış platformlarından satın alınabilir. Farklı markalar ve konsantrasyonlarda çok sayıda seçenek mevcuttur.

Gümüş suyunun ömrü ne kadardır?

Saklama koşulları: Her türlü ışıktan koruyunuz. Raf ömrü 1 yıldır.

Gümüş suyu hangi renk olur?

Soru: Gümüş suyu hangi renkte olmalıdır? Cevap: Gümüş suyundaki kolloidal gümüş parçacıkları hidrostatik ve elektrostatik yükler sayesinde homojen bir şekilde dağılır. Bu parçacıkların boyutu 5 nanometreden küçükse, çözelti gün ışığında şeffaf görünür.

Gümüş suyu neden yasaklandı?

Peygamberimiz Hz. Muhammed şöyle buyurmuştur: “Altın veya gümüş kaptan içen kimse, karnını ancak cehennem ateşiyle doldurur!” demiştir. Bu nedenle gümüş ve altından yapılmış kaşık, bardak, kap ve ürünleri tüketmek caiz DEĞİLDİR. “Gümüş suyu” da fıkıhta yer almaktadır.

Gümüş suyunun yan etkileri nelerdir?

Gümüş suyu ağızdan alındığında dalak, beyin, kaslar, karaciğer, cilt ve böbreklerde gümüş birikmesine neden olabilir. Ayrıca diş etlerinin mavi görünmesine neden olabilir. Ayrıca ciltte melatonin seviyelerinde artışa ve vücutta renk değişikliklerine neden olur.

Gümüş su sağlıklı mı?

Ürün değerleri açısından oldukça zengin bir içeriğe sahip olan ürünümüzün 7.

100 ppm gümüş suyu nasıl kullanılır?

* Gümüş suyu tüketilirken önce dil altında 3-4 dakika bekletilmeli ve sonra yutulmalıdır. Nanopartiküllerin etkinliği dil altı emilimi ile artar. * Gümüş suyu aç karnına alınmalı ve öncesinde ve sonrasında 30 dakika hiçbir şey yenmemelidir. * Enjektörler doz ölçeği olarak da kullanılabilir.

Gümüş suyu tedavisi nedir?

Araştırmalara göre, gümüş suyu sinüzitin yayılmasını önlemek için kullanılır. Genellikle gümüş suyuyla özel bronz spreyler yapılır. Antiseptik özelliği sayesinde gelişmiş mikropları temizler.

Kolloidal gümüş nedir?

Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi (FDA), kolloidal gümüşü 1938’den önce bir ilaç olarak tanımladı. Kolloidal gümüş, gümüş parçacıklarının ve suyun kolloidasyonuyla elde edilir. Gümüşü elektrik akımıyla suda çözerek, su ve gümüş birbirine bağlanır.

Gümüş suyu nerenin malı?

Gümüş doğal kaynak suyu, Bursa ili Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan AquaAna tesislerinde üretiliyor.

Gümüş suyu nedir fiyatı nedir?

Gelişmiş Kolloidal Gümüş Gümüş Suyu, özel olarak geliştirilen formülü ve üretiminde kullanılan saf içerikler sayesinde kapsamlı bir koruma sağlar. ₺1.750,00 Orijinal fiyatı: ₺1.

İmmunat gümüş suyu içilir mi?

Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın. Ürünün koruma koşullarına uyun. Kullanım şekli: Kolloidal gümüş suyunu yüz ve vücut için losyon, nemlendirici ve tonik olarak suyla temizleyip kuruladıktan sonra, ağızda, genital bölgede, koltuk altlarında, el ve parmak aralarında ve tırnak ve tırnak sorunları için kullanabilirsiniz.

Gümüşün orijinal olduğunu nasıl anlarız?

Örneğin, “925” gümüş %92,5 saf gümüş içerir. Ayrıca, gümüş ürünlerin saflığını belirlemek için ürünlerin arkasındaki işaretleri inceleyebilirsiniz. Örneğin, “sterling” kelimesi gümüş ürünlerde sıklıkla görülür ve bu işaret ürünün %92’sinde bulunabilir.

Evde gümüş testi nasıl yapılır?

– Gümüş ürününüzü açık (beyaz) tonlarda bir bez yardımıyla ovalayın. Bezde siyah noktalar görünüyorsa gümüş ürününüz orijinaldir. – Gümüş ürün üzerinde buz bıraktığınızda buz hızla eriyorsa ürününüz orijinaldir.

Gümüşsuyu hangi hastalıklara iyi gelir?

Cilt yaralarını iyileştirmek için yaygın olarak kullanılmasının yanı sıra, kanser, diyabet, HIV/AIDS gibi hastalıkların tedavisinde alternatif tıp yöntemi olarak ağız yoluyla (ağızdan alınarak) kullananlar da vardır.

Gümüş suyu neden yasaklandı?

Peygamberimiz Hz. Muhammed şöyle buyurmuştur: “Altın veya gümüş kaptan içen kimse, karnını ancak cehennem ateşiyle doldurur!” demiştir. Bu nedenle gümüş ve altından yapılmış kaşık, bardak, kap ve ürünleri tüketmek caiz DEĞİLDİR. “Gümüş suyu” da fıkıhta yer almaktadır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir